نقشه راه محاسبه احجام

یک چالش، یک مسیر یا یک نقشه راه 30 روزه، برای اینک از صفر، برسیم به محاسبه احجام و کلی نکته جذابی ک تو این راه قراره بهت یاد بدم، با من همراه باش…

طراحی تراشه با گریدینگ

طراحی ترانشه با گریدینگ

یکی از روش هایی که میتونیم براحتی باهاش سطح طراحی کنیم استفاده از گریدینگ هستش که تو این اموزش یک ترفند کاربردی را بهت یاد دادم تا ترانشه هایی با حریم معین بتونی طراحی کنی.

اصلاح صفر محور افق مقاطع عرضی

اصلاح صفر محور افق مقاطع عرضی

ممکنه با تکنیک هایی که تا اینجا بهت یاد دادم، تونسته باشی براحتی لیبل های محور افق مقاطع را اصلاح کنی ولی حریف صفر وسط نشدی، با من همراه باش تا تکنیک این مشکل را بهت یاد بدم.

لیبل محور افق مقاطع عرضی را درشت تر کن

بزرگنمایی لیبل محور افق مقاطع عرضی

لیبل های درج شده بر روی محور افقی مقاطع عرضیت خیلی کوچیکه و با ویرایش هایی که انجام دادی تغییری نمیکنه؟! چند ثانیه با من همراه باش تا تکنیک اصلاحش را بهت یاد بدم.

اصلاح برچسب مقاطع عرضی

اصلاح لیبل مقاطع عرضی

رو مقطع عرضی لیبل زدم و متاسفانه هیچی زیرش پیدا نیس، یه 30 ثانیه همراهم باش تا راهکارش را بهت یاد بدم.

ایجاد لیبل دستی

ایجاد لیبل دستی روی مقاطع عرضی

چطور میتونم فاصله از آکس و ارتفاع هر نقطه ای ک دلم خواست را روی مقطع عرضی درج کنم؟ کمتر از 30 ثانیه بهت یاد میدم، با من همراه باش.

create corridor

تولید کریدور و تحلیل اجزای آن

کریدور یکی از قابلیت های فوق العاده نرم افزار سیویل تری دی هستش که امکان تولید سطح، خروجی نقاط از لایه های مختلف روسازی جهت امور اجرائی و موارد بسیار اینچنینی را در اختیار طراحان قرار میده.

طراحی اسمبلی

طراحی اسمبلی و تحلیل آن

تحلیلت از اسمبلی چیه؟ یه واژه نسبتا مبهم داخل سیویل تری دی، که همیشه سعی کردیم ازش فرار کنیم، میخوام تو این آموزش یکم ساده تر به اسمبلی یا مقطع عرضی تیپ نگاه کنیم و یک مقطهع عرضی ساده را طراحی کنیم، مقطعی با دو خط عبور و ترانشه هایی در دو طرف اون.

محاسبه حجم با والیوم داشبورد

محاسبه حجم عملیات خاکی با والیوم داشبورد

چه اینکه سطح را طراحی کرده باشیم و یا با داده های موجود داخل سیویل تری دی تولیدش کرده باشیم، براحتی با داشتن دو سطح ینی اولیه و ثانویه، در کمتر از یک دقیقه میتونیم حجم را با استفاده از والیوم داشبورد بدست بیاریم.

طراحی سطح با گریدینگ

طراحی سطح با گریدینگ

چطور میتونیم داخل سیویل تری دی، یک سطح طراحی کنیم؟ روش های مختلفی برای تولید سطح وجود داره، از سطح ازبیلت که بر اساس داده ها و برداشت های موجود داخل نرم افزار تولید میشه گرفته تا طراحی سطح بر اساس ضوابط و معیارهای کارفرما. تو این اموزش با استفاده از منوی گریدینک میخوایم یک سطح ثانویه را طراحی کنیم ینی روش دوم.

چسباندن فیچرلاین به سطح مشخص

چسباندن فیچرلاین به سطح مشخص

در شرایط بخصوصی، لازم میشه که ترسیمات انجام شده، دقیقا از نظر ارتفاعی با تغییرات سطح زیرش تغییر بکنه، از جمله راحت ترین روش ها اینه که از فیچرلاین برای اینکار استفاده کنیم، ینی ترسیممون را تبدیل به فیچرلاین کنیم بطوری که ارتفاع فیچرمون از سطحی که میخوایم نشات بگیرد.

فیچر لاین چیست؟

چهار راز فیچرلاین

داخل نرم افزار سیویل تری دی خطوط را با روش های مختلفی میتونیم تعریف کنیم، لاین، پلی لاین، تری دی پلی لاین و اما فیچر لاین جذاب، چرا، چون قابلیت های فراوانی داره، که تو این اموزش میخوام یکم با این ابزار و کاربردهاش آشنا بشویم.

[df-form]

ثبت نام