آموزش رایگان سیویل تری دی civil 3d

دانلود رایگان آوزش نرم افزار سیویل تری دی

با شرکت در دوره رایگان آموزش نرم افزار سیویل تری دی به صورت کاملا اصولی کار با این نرم افزار را یاد می گیرید، این آموزش ها به صورت دسته بندی شده و اصولی، از مباحث مقدماتی کار با نرم افزار تا ترفندهای محاسبات احجام عملیات خاکی، تفکیک اراضی و شیت بندی نقشه ها را در اختیار شما قرار داده تا در انتها براحتی پروژه های عمرانی، نقشه برداری، شهرسازی و سایر موارد مرتبط را انجام دهید.

66 آموزش پروژه محور (درحال بروزرسانی)

به ارزش بیش از 3 میلیون تومان

فایل تمرینات+ جزوه (pdf)

فهرست مطالب آموزش

30 جلسه آموزش مقدماتی سیویل تری دی (دانلود)

در این بخش از سری آموزش رایگان نرم افزار civil 3d به صورت مرحله به مرحله، کار با نرم افزار رو شروع میکنیم تا در نهایت یکی از قابلیت های مهم نرم افزار یعنی محاسبات احجام عملیات خاکی رو براحتی انجام بدیم. این بخش تحت عنوان نقشه راه محاسبات احجام، در اختیارتون قرار گرفته.

آموزش رایگان نرم افزار civil 3d برای محاسبات احجام

آموزش محاسبات احجام عملیات خاکی

خب تا اینجا با بخشی از قابلیت های کلی نرم افزار سیویل تری دی به صورت مختصر آشنا شدی، توی این قسمت میخوام یکی از پرکاربردترین استفاده های نرم افزار ینی محاسبات احجام عملیات خاکی رو در قالب یک مثال بشدت کاربردی با هم دیگ کار کنیم،پس با من همراه باش.

برای محاسبه احجام عملیات خاکی، نیازمند یک سری ترسیمات و طراحی های ابتدایی هستیم که لوازم محاسبه احجام را در اختیارمون قرار بده، یعنی بعد از اینکه سطح مدنظرمون را داخل سیویل تری دی تولید کردیم، بایستی مسیر و در ادامه پروفیل طولی اون را ترسیم کنیم و با توجه به ضوابط، خط پروژه را طراحی نمائیم. (دانلود این جلسه)

تمتمن

اسمبلی در واقع مقطع عرضی تیپ مسیر هستش که داخل سیویل تری دی میتونیم اون را طراحی کنیم، از طرفی ترکیب مسیر و خط پروژه یک خط سه بعدی میده که با تشکیل کریدور، اسمبلی در فواصل مشخص بر روی این خط سه بعدی تکرار میشه تا جسم مسیر یا کریدور تولید گردد. (دانلود این جلسه)

بعد از اینکه کریدور را تولید کردیم، ممکنه به اشتباه تصور بشه که حالا با در اختیار داشتن سطح اولیه و کریدور میتونیم احجام را بدست بیاریم، درصورتیکه برای محاسبه حجم نیاز به سطح داریم نه کریدور، سطحی که میتونه از امکانات کریدور تولید بشه، و در ادامه با نمونه برداری از این سطوح، امکان نمایش اونا داخل مقاطع و محاسبات حجم مقطعی برامون فراهم میشه. (دانلود این جلسه)

 

یکی از راه های نمایش جزئیات مسیر استفاده از نمایش گروهی مقاطع هستش، مقاطع استایل های متفاوتی را دارا هستند که با شخصی سازی اونها بهترین خروجی از طراحی را میتونیم در اختیار داشته باشیم، البته با محاسبه احجام به روش کامپیوت متریال، احجام به صورت هاشور بر روی این مقاطع درج می شود. (دانلود این جلسه)

 

بعد از اینکه محاسبات احجام را به سر انجام رسوندیم، حالا بایستی این محاسبات را در قالب جداول به نمایش در بیاریم، این جداول احجام را هم به صورت کلی میتونیم در اختیار داشته باشیم و هم با اعمال تنظیمات مناسب به شکل صحیح میتونیم در کنار تک تک مقاطع عرضی ظاهر کنیم. (دانلود این جلسه)

یکی از چالش هایی که وجود داره، اینه که طراحی هایی که داخل نرم افزار انجام میدیم را بایستی به گونه ای خروجی بگیریم تا در اجرا بتونیم ازش استفاده کنیم، یکی از این روش ها، استفاده از فایل نقاط هستش که با قابلیت فوق العاده کریدور، میتونیم نقاط را در لایه های مختلف خروجی بگیریم. (دانلود این جلسه)

یکی از مسائل پرکاربرد اینه که با در اختیار داشتن دو سطح، مثلا سطح زمین طبیعی و سطح ثانویه ای که حاصل نقاط برداشتی از دو سمت یک مسیر به همراه نقاط آکس اون هستش، بتونیم محاسبات احجام را انجام بدیم، اونم با فرض اینکه شیب ترانشه های دو سمت مسیر را میدونیم چه مقداری داره، اینکه چطور با در اختیار داشتن این دو سطح و دانستن شیب ترانشه، میتونیم ترانشه ها را با روش گریدینگ طراحی کنیم، سطوح حاصل را با هم ترکیب کنیم تا در نهایت محاسبات صحیحی داشته باشیم، توی چند درس باقیمانده بهش میپردازیم. (دانلود این جلسه)

طراحی های انجام شده در بستر نرم افزار سیویل تری دی مانند سطوح، بر خلاف ترسیماتی همچون خطوط که اغلب در نرم افزار اتوکد هم ترسیم میشه، با یک کپی پیست ساده قابل انتقال به فایل جدید نیست، روال جالب و جذابی داره که سعی کردم تو این درس بهش بپردازم. (دانلود این جلسه)

با استفاده از منوی بینظیر گریدینگ بسیاری از حالت های مختلفی از سطح که مدنظر کارفرما هستش را میتونیم طراحی کنیم. به عنوان مثال ترانشه های دو سمت مسیر را با در اختیار داشتن کف مسیر و سطح زمین طبیعی و البته شیب این ترانشه ها در حالت خاکبرداری و خاکریزی، بوسیله گریدینگ میتونیم دقیقا مثل یک سطح طراحی کنیم. (دانلود این جلسه)

برای اینکه نمایش کاملی از ترانشه هایی که با روش گریدینگ طراحی کردیم، داشته باشیم، بایستی این سطوح در حقیقت طراحی شده را، با سطح ثانویه حاصل از برداشت های میداین ترکیب کنیم، این سطح ترکیبی را داخل مقاطع منعکس کنیم، محاسبات احجام را انجام بدیم و در نهایت جداول جدید را ازش تهیه کنیم. (دانلود این جلسه)

دوره جامع و پروژه محور محاسبات احجام با civil 3d

آموزش پیشرفته سیویل تری دی

اگر تا اینجا از بخش کوچکی از دوره رایگان راضی بودید، ما دوره ی پیشرفته ای برای شما آماده کردیم که در این دوره از 0 تا 100 با مفاهیم محاسبات احجام و ترفندهای نرم افزاری اون آشنا خواهید شد و به صورت کاملا پروژه محور مباحثی همچون محاسبات احجام عملیات خاکی، طراحی انواع سطوح با گریدینگ و کریدور، آنالیز و استخراج دیتاهای مورد نیاز را یاد می گیرید تا به تسلط کافی در این زمینه دست پیدا کنید.

فیلم آموزش رایگان سیویل تری دی (جزوه pdf) برای تفکیک

آموزش تفکیک با نرم افزار سیویل تری دی

نرم افزار سیویل تری دی این امکان رو در اختیار ما قرار داده که شرایط و قید و بندهای مختلفی رو برای تفکیک اراضی روی زمین پیاده کنیم، از جمله، قطعات با مساحت برابر، با بر حداقل، رعایت حریم بخصوص، عبور معبر با عرض معین از داخل زمین و ده ها ضابطه دیگه که بخوبی با قابلیت پارسل نرم افزار civil 3d امکان طراحی دارند.
توی این مینی دوره رایگان، طی 13 جلسه آموزش پروژه محور، نکات لازم جهت تفکیک با قیدهای مختلف تدریس شده، امیدوارم مفید باشه.

پارسل یکی از ابزارهای قدرتمند نرم افزار سیویل تری دی به شمار میاد که گرچه ظاهری ساده داره ولی با المانهای شرطی ک در اختیارمون میذاره، قیدهای پیچیده کارفرما رو براحتی حل میکنه، که قطعا شرط رسیدن به این هدف، تمرین و تسلط به ابزارهای موجود هستش. (دانلود این جلسه)

روش های مختلفی برای استفاده از پارسل وجود داره، یکی از پرکاربردترین استفاده ها، تبدیل ترسیمات موجود به پارسل هستش، اینجوری هم میتونیم انواع لیبل از جمله محیط و مساحت رو درج کنیم، هم اندازه گذاری اضلاع رو انجام بدیم و از همه جالب تر، اصلاحی که انجام دادیم، تمام موارد خودکار بروز میشن که از هدر رفتن زمان برای ادیت و همچنین اشتباهات احتمالی بخوبی جلوگیری میشه. (دانلود این جلسه)

شاید بتونیم بگیم مهمترین استفاده از منوی پارسل، تقسیم زمین به تعداد دلخواه هستش، این تعداد دلخواه میتونه تحت تاثیر ضوابط و قید و بندهایی باشه که کارفرما یا طرح های بالادستی برای ما ایجاد میکنند. المانهای شرطی منوی پارسل بخوبی این ضوابط مانند مساحت برابر، حداقل بر معین ، حریم مشخص و غیره رو پاسخ میده. (دانلود این جلسه)

تقسیم ملک به تعداد دلخواه، با نرم افزارهایی مثل اتوکد شاید ساعت ها زمان ببره و البته اگ طرح نیاز به اصلاحی داشته باشه، کوچکترین تغییری تمام زحمات را از بین میبره و مجدد باید کار را از نو انجام بدیم، در صورتی که فقط با دانستن چند نکته ساده از منوی پارسل، در عرض چند ثانیه تفکیک دلخواه رو انجام میدیم، البته خطوط تفکیک زاویه دار، محدوده های نامنظم و … اگرچه در اتوکد کار رو غیر ممکن میکنه ولی با پارسل هیچ سختی بوجود نمیاد. (دانلود این جلسه)

بعضی از ابزارهای ترسیمی و تحلیلی نرم افزار سیویل تری دی، در کنار همدیگه و در قالب سایت با هم دیگه تعامل دارند، این تعامل باعث میشه که از هم تاثیر بپذیرند، یکی از این تاثیرات، اثری هستش که مسیر بر روی پارسل میذاره و عملا بوسیله الاینمنت امکان تفکیک را برامون فراهم میکنه. (دانلود این جلسه)

برای انجام تفکیک از طریق الاینمنت کافیه مسیر مدنظرمون رو داخل سایتی که پارسل اصلی قرار گرفته، طراحی و ترسیم کنیم و در ادامه بوسیله قابلیت ترسیم معبر با عرض دلخواه توسط پارسل، خیابانهای مدنظرمون رو از داخل قطعات جدا کنیم تا درنهایت معابرمون شکل بگیره و البته از مساحت زمین اصلی کسر بشه. (دانلود این جلسه)

عوامل مختلفی باعث میشه تا در طرح هایی که برابری مساحت قطعات تفکیکی اهمیت داره، به مشکل بخوریم، یکی از این عوامل ایجاد مسیرهای مدنظر کافرما هستش، عرض مسیر پیشنهادی، موقعیت معبر از لحاظ زاویه دار بودن با قطعات تفکیکی، نامنظم بودن محدوده مورد تفکیک و عواملی از این قبیل باعث میشه وجود معبر در طرح، کار تفکیک با قید مساحت برابر رو دچار مشکل کنه. (دانلود این جلسه)

برای از بین بردن اثر معابر بر روی تفکیک هایی که اندازه مساحت برابر برای قطعات تفکیکی اهمیت داره، علاوه بر المانهای شرطی منوی پارسل، استفاده از محاسبات دستی، الزامیست. به این ترتیب که از ملک موجود، مجموع مساحت معابر را کسر نموده و به تعداد قطعات تفکیکی مدنظر تقسیم میکنیم تا مقدار مساحت هر پلاک به استثنای معابر بدست بیاد. (دانلود این جلسه)

بعد از اینکه مساحت هر پلاک بجز معابر رو حساب کردیم، حال با استفاده از المانهای شرطی شروع به تفکیک قطعه اول و به همین ترتیب معبر اول میکنیم، برای قطعه از شرط حداقل مساحت و برای معبر از تبدیل لاین به خط تفکیکی که از ابزارهای منوی پارسل به شمار می آیند، استفاده میکنیم. (دانلود این جلسه)

با در اختیار داشتن مقادیر مساحت قطعات، مشابه روال انجام شده جهت تفکیک قطعه و معبر اول، سایر قطعات موجود در ملک را بایستی به همین ترتیب تفکیک کنیم تا در انتها معابر و پلاک ها بدست آیند، نکته مهم اینکه موقع ترسیم خط تفکیک، دقت بشه حتما آفست ترسیم شده برای معبر بخوبی پوشش داده شود تا معابر با دقت مطلوب و عرض مدنظر بدست بیاد. (دانلود این جلسه)

با استفاده از منوی پارسل و المانهای شرطی، براحتی میتونیم یک زمین رو به پلاک هایی با مساحت برابر تقسیم کنیم، اما وجود معبر داخل زمین، کار تقسیم با مساحت برابر رو به شدت دچار مشکل میکنه، یکی از ترفندها اینه که بعد از یافتن مقدار مساحت هر پلاک بجز معابر، به ترتیب پلاک ها و معابر رو طراحی کنیم، در این حالت قطعه اخر مساحتی مغایر با سایر قطعات داره، یکی از روش ها اینه که این روند را چند مرتبه تکرار کنیم تا به دقت مطلوب برسیم. (دانلود این جلسه)

یک روش بسیار کاربردی برای اصلاح مساحت قطعه آخر، اینه که عرض معبر مجاور رو با توجه به نیاز پروژه کم یا زیاد کنیم و در حقیقت خط تفکیکی رو مقداری جا بجا کنیم تا اختلاف مساحت پلاک آخر با سایر پلاک ها به این ترتیب جبران بشه، البته این ترفند بستگی شدیدی به نظر شما و مقام بالادستی داره، بنابراین یا با این ترفند و یا با تکرار روند تفکیک، مساحت قطعه آخر رو با سایر قطعات برابر میکنیم. (دانلود این جلسه)

در نهایت با توجه به نیاز پروژه مواردی همچون این مثال رو با کمک المانهای شرطی و ترکیب با محاسبات دستی و همچنین تکرار روند تفکیک براحتی میتونیم انجام بدیم، البته که این امر نیاز به تمرین و تکرار داره تا به تسلط مدنظر و بلوغ و خلاقیت برای هر پروژه ای دست پیدا کنیم. (دانلود این جلسه)

آموزش پیشرفته تفکیک با civil 3d

آموزش پیشرفته تفکیک با منوی پارسل سیویل تری دی

تو بخش قبل سعی کردم یه شناخت مقدماتی از بحث تفکیک با منوی پارسل نرم افزار سیویل تری دی پیدا کنی ولی در واقع، تفکیک اراضی با قید و بندهایی مثل حریم مشخص، مساحت معین، عبور معبر از داخل زمین و از این قبیل، نیازمند تمرین و آشنایی با مثال های مختلف هستش.

بابت همین دوره جامعی، طی 5 ساعت و نیم آموزش،تهیه شده که نحوه تفکیک و ترسیمات با منوی پارسل در بیش از 15 مثال و تمرین جامع و کاربردی تشریح بشه و در انتها با یک پروژه جامع شهرک سازی به تسلط کامل برسیم.

فیلم آموزش رایگان شیت بندی با سیویل تری دی و اتوکد (جزوه pdf)

دانلود آموزش شیت بندی پلان با نرم افزار سیویل تری دی

شیت بندی پلان و تپوگرافی با وسعت های گوناگون داخل نرم افزار سیویل تری دی و اتوکد، یکی از مباحث چالشی ب شمار میاد که تو این آموزش نکات چالشی اون بخوبی پوشش داده شده تا در نهایت هم با فارسی نویسی، مقیاس، فضای لی اوت، تعریف کاغذ و موارد اینچنینی بخوبی آشنا بشیم و هم تسلط کافی برای تقسیم تپوگرافی به شیت های متعدد و نمایش اونها در کاغذ های یکدست بخوبی دست پیدا کنیم.

تو این مینی دوره، در قالب 10 درس پروژه محور و دو تمرین جامع، موارد بالا تدریس شده که به همراه اون فایل تمرینات و جزوه pdf هم تقدیم میشه تا با تمرین به تسلط مطلوبی دست پیدا کنین.

شیت بندی هم مثل سایر موارد داخل نرم افزار civil 3d نیازمند انجام تمرین و پیگیری برای مسلط شدن داره، به همین منظور تو این جلسه یه روند مختصری از آموزش پیش رو را با هم مرور میکنیم تا ذهنیت کلی درباره این مینی دوره شکل بگیره، البته که استفاده از دفترچه خلاصه برداری که کنار آموزش تقدیم میشه، به یادگیری شما کمک دو چندان میکنه. (دانلود این جلسه)

روش های مختلفی برای فارسی نویسی در نرم افزارهای سیویل تری دی و اتوکد وجود داره، از لیسپهایی مثل کاتب و نرم افزارهایی همچون ipt گرفته تا فارسی نویسی مستقیم داخل نرم افزار، که مورد آخر، اگر چه چالشی تر ب نظر میاد ولی رعایت قواعد و تسلط به نکات اون، از هر روش دیگه ای کار رو برای متن نگاری فارسی برامون راحت تر میکنه، یکی از این نکات انتخاب پرینتر مجازی مناسب هستش. (دانلود این جلسه)

برای شیت بندی تپوگرافی، به طور معمول کاغذی که میخوایم پرینت تهیه کنیم و مقیاس رو میدونیم، اولین گام اینه که ابعاد اون کاغذ رو بدست بیاریم و در ادامه کادر مربوط به اون رو با اندازه های واقعیش داخل نرم افزار ترسیم کنیم و در نهایت برای اینک برسیم به مقیاس مورد نظرمون، کادر ترسیم شده رو اسکیل بدیم، اینجوری براحتی میتونیم کل تپوگرافی رو تقسیم و بعد شیت بندی کنیم. (دانلود این جلسه)

طراحی و ترسیم تایتل شیت، بستگی شدیدی به سازمانی ک قراره نقشه رو تحویل بگیره و یا سیاست کاری شخصی و شرکتیمون داره، اما برای مدیریت بهتر اجزای تایتل، بهتره که از لایه بندی استفاده کنیم و علاوه بر متن نگاری معمول، از فیلد ها و اتریبیوت ها برای سرعت بخشیدن به طراحی و بالا بردن دقت میتونیم استفاده کنیم، متن هایی که براحتی قابلیت بروزرسانی با توجه به تغییرات فایل جاری رو دارن. (دانلود این جلسه)

بعد از ترسیم کادر کاغذ مدنظرمون با اندازه های واقعی، حال بایستی با توجه به مقیاس پیش فرض، این کادر رو اسکیل بدیم تا بعد از اتمام فرآیند، بخوبی کل تپوگرافی رو با مقیاس مناسب پوشش بده، اما برای کاور کردن کل تپوگرافی، رند بودن مختصات کنج کادر، از اهمیت بالایی برخورداره، چون شبکه مختصاتی که در آینده روی شیت قرار میگیره، باید کاملا مرتب تولید بشه که این موضوع وابستگی شدیدی به مختصات کنج اولین شیت داره. (دانلود این جلسه)

داخل نرم افزار، دو فضای مدل و لی اوت در دسترس هستش، ترسیمات رو غالبا در فضای مدل و شیت بندی رو داخل لی اوت انجام میدیم، چون امکانات بینظیری رو برای شیت بندی در اختیارمون میذاره، از نمایش قسمتهای مختلف نقشه با مقیاس های متنوع و تغییر رنگ گرفته تا نمایش در دو و سه بُعد به صورت همزمان داخل یک شیت نقشه، بنابراین بهتره که شیت بندی داخل لی اوت انجام بشه. (دانلود این جلسه)

بهترین نتیجه رو زمانی میتونیم از فضای لی اوت جهت شیت بندی نقشه ها بگیریم که شناخت کاملی از اون پیدا کنیم، یکی از مهمترین شناخت ها، نحوه کار با ویوپورت هستش، چون جزئیات فضای مدل رو به کمک ویوپورت داخل لی اوت و در نتیجه شیت منعکس میکنیم، در همین راستا، روش های متنوعی برای بهره بردن از این قابلیت وجود داره، از جمله دستور ویوپورت با مخفف mv. (دانلود این جلسه)

حالاک تمام تنظیماتمون رو اعمال کردیم، نوبت میرسه به نمایش تپوگرافی داخل شیت، برای اینکار براحتی میتونیم از دستور زوم استفاده کنیم تا کوچکترین خطائی در طراحیمون ایجاد نشه، البته نباید فراموش کنیم که به عنوان یک راهنما برای اینکه بدونیم دقیقا کجای نقشه روی این شیت نمایش داده شده، بایستی اندکس نقشه هم اضافه نمائیم. (دانلود این جلسه)

روش های مختلفی برای ایجاد شبکه مختصاتی بر روی تپوگرافی داخل نقشه ها وجود داره، اما یکی از راحت ترین روش ها رو نرم افزار سیویل تری دی در اختیارمون گذاشته تا به صورت خودکار شبکه هایی رو بر روی نقشه بزنیم که با تغییر مقیاس قابلیت بروزرسانی خودکار رو داشته باشن، برای اینکار بایستی حتما سیستم مختصات و تصویر فایل جاری تنظیم گردد. (دانلود این جلسه)

یکی دیگه از قابلیت های فضای لی اوت اینه که میتونیم باز هم به صورت آماده، جهت شمال و مقیاس ترسیمی رو کنار نقشه ایجاد کنیم، مزیت فوق العاده جهت شمال اینه که باهاش میتونیم در صورت نیاز نقشه رو داخل شیت بچرخونیم تا بهتر داخلش جا بشه، بدون اینکه موقعیت مختصاتی نقشه دچار جابجایی بشه، مقیاس ترسیمی هم این قابلیت رو داره که با تغییر مقیاس، بصورت خودکار بروز بشه. (دانلود این جلسه)

توی بعضی از پروژه ها، قواعد خاصی برای پرینت نقشه لحاظ میشه، یکی از این موارد، غیر استاندارد بودن کاغذ هستش، ینی بجای کاغذ A4، قراره نقشه رو روی کاغذی با ابعاد 30*50 سانتی متر پرینت بگیریم، اگر پرینتر مجازی مورد نیازمون رو بدرستی انتخاب کرده باشیم، براحتی میتونیم کاغذ مدنظرمون رو طراحی کنیم. (دانلود این جلسه)

یادگیری هرچه بهتر مطالب هر آموزشی، قطعا نیاز به تمرین و تکرار داره، کیفیت محتوا، پروژه محور بودن، بیان ساده مطالب، همه و همه کمتر از 20 درصد یادگیری شما رو تشکیل میده، 80 درصد اون به تلاش و تمرین مستمر شما برمیگرده، به امید موفقت روز افزون شما مهندس عزیز، قسمت پایانی این مینی دوره تقدیم نگاه ارزشمندتون. (دانلود این جلسه)

اطلاع رسانی آپدیت ها

قبل از اینکه بریم برای ادامه آموزش های رایگان، بابت اطلاع رسانی آپدیت های این صفحه، شماره تماست رو توی باکس روبرو وارد کن تا ب محض آپدیت، بهت اطلاع بدم.

شاید مشکلی ک چندین وقته باهاش درگیر شدی، توی آپدیت باشه و براحتی بتونی ازش استفاده کنی.

آموزش پیشرفته شیت بندی با civil 3d

آموزش پیشرفته شیت بندی با civil 3d و autocad

تو بخش قبل به طور مختصر با بحث شیت بندی داخل نرم افزارهای سیویل تری دی و اتوکد آشنا شدی، اما برای حرفه ای شدن تو این کار، نیازمند این هستی که شناخت کاملی از بحث لی اوت، متن نگاری، پنجره پرینت، مقیاس و از این قبیل پیدا کنی تا بتونی بصورت اتوماتیک نقشه های مقاطع عرضی، پلان و پروفیل طولی و موارد اینجوری رو شیت بندی کنی، نکاتی که کامل توی دوره  جامع اسرار شیت بندی در قالب حدود 10 ساعت آموزش تخصصی طی 39 درس پروژه محور بهت یاد میدم.

بخش 8

سایر آموزش های رایگان نرم افزار سیویل تری دی + دانلود نرم افزار civil 3d

دانلود سایر آموزش های رایگان نرم افزار civil 3d (زبان انگلیسی)

1) سایت رسمی شرکت اتودسک (اینجا کلیک کنید.)

2) دانلود pdf آموزش کامل نرم افزار (زبان انگلیسی-800 صفحه) (اینجا کلیک کنید.)

3) دوره تخصصی زبان اصلی (اینجا کلیک کنید.)

4) 10 درس مقدماتی شروع یادگیری (اینجا کلیک کنید.)

5) ده ها پی دی اف اموزشی از ورژن های مختلف نرم افزار (اینجا کلیک کنید.)

دانلود رایگان نرم افزار سیویل تری دی با ورژن های مختلف (به همراه راهنمای نصب و فعالسازی)

1) پیشنهاد اول خودم (با توجه به بروز بودن سورس اون و سرعت دانلود مناسب): دانلود ورژن های مختلف نرم افزار سیویل تری دی از سایت سافت 98 (اینجا کلیک کنید: soft98.ir)

2) دانلود ورژن 2024 اتوکد سیویل تری‌دی ۲۰۲۴ / AutoCAD Civil 3D 2024 از سایت پی سی دانلود (اینجا کلیک کنید: p30download.ir)

3) دانلود اتوکد سیویل تری دی AutoCAD Civil 3D از سایت سرزمین دانلود (اینجا کلیک کنید: sarzamindownload.com)

14 پاسخ

  1. سلام مهندس، آقا دمت گرم بابت آموزش های رایگان
    فقط اینک پکیج جامعی ندارید ک همش با هم باشه مهندس؟

    1. سلام مهندس فردین عزیز
      بله مهندس جان، شما میتونین تمام آموزش های مربتط با نرم افزار سیویل تری دی رو ب صورت موضوعی در اختیار داشته باشید، تا الان آموزش ها پیرامون 7 موضوع کاربردی تهیه شده که به عنوان فول پک میتونین تهیه کنین، جزئیات بیشتر، کافیه روی لینک زیر کلیک کنین:

      دوره سیویل تری دی به صورت جامع

      نکته مهم اینکه شرایط اقساطی هم لحاظ شده (پیش پرداخت حداقلی و باقی طی 5 قسط ماهانه) تا بدون دغدغه مالی از آموزش استفاده کنین و جایگاه شغلی فعلی رو ارتقا بدید.

  2. سلام مهندس عزیز
    بخش مقدماتی رو نگاه کردم ،واقعا روان توضیح می‌دهید ،انشاالله وقت کنم همه رو ببینم ،
    عالی بود سپاس از شما

    1. سلام مهندس جان
      ممنون از نظر لطفتون

      سعی کردم در قالب آموزش های روان و کاربردی، به صورت پروژه محور نکاتی ک غالبا باهاش درگیر هستیم رو کاملا رایگان، در حقیقت انجام وظیفه کرده باشم، امیدوارم ک مطالب براتون گویا باشه و از آموزش های رایگان نرم افزار سیویل تری دی civil 3d لذت ببرین، البته فراموش نشه که جزوه pdf رو حتما پرینت a5 تهیه کنین و به همراه فایل تمرینات، تسلط خودتون بر این نرم افزار رو چندین برابر کنین.
      در ضمن مهندس جان یادگیری و تسلط بر محاسبات احجام عملیات خاکی، بشدت بهتون توصیه میکنم که تو دوره جادوی احجام مفصل و پایه ای بهش پرداخته شده.
      ممنون از شما

  3. از اینکه مردمانی هستند که زکات علم خود را اینچنین ادا میکنند پس دنیا هنوز برای زندگی ایدئال هستش سپاس استاد گرامی

    1. سلام مهندس سعید گل
      آقا دیگ نه در این حد
      انجام وظیفه بوده مهندس جان

      اینک بتونین از آموزش استفاده بکنین و در آینده، اگ جایی کارتون گیر کرد، از این نکات بهره ببرین و براتون گره گشا باشه، برای من خیلی جذابه، و خوشحالم ک نظرتون رو باهام در میون گذاشتین
      موفق باشید.

  4. سلام و عرض ادب خدمت مهندس عطاالهی عزیز
    من تقریبا یکسال میشه ک پیج شمارو دارم واقعا دمتون گرم ک اموزش رایگان ارائه میدید، جامع و کامل
    زحمات شما قابل تقدیره🌹❤

    1. سلام مهندس جان
      افتخاره حضورتون مهندس

      خوشحالم ک تا الان بیش از 60 ساعت آموزش پروژه محور در زمینه های مختلف کار با نرم افزار سیویل تری دی هم به صورت رایگان و هم غیر رایگان تدارک دیده شده، تا بخوبی تو زمینه های مختلف، از تفکیک و احجام و شیت بندی گرفته تا مقاطع عرضی و موارد مقدماتی کار با نرم افزار civil 3d، مباحث پوشش داده بشه، و خوشحال تر از اینک براتون رضایت بخش بوده
      با ارزوی موفقیت.

    1. مرسی مهندس رامین عزیز
      ممنونم از محبتت ک بیتفاوت نیستی و نظر ارزشمندت رو برام کامنت کردی…

      بابت تک تک درس های این دوره ها، روزها زمان صرف شده، حتما ببین و بازم نظرت رو برام همینجا کامنت کن…
      حتما دروس رو ببین، کنارش دفترچه خلاصه برداری و فایل تمرینات هم دانلود کن تا بهتر یاد بگیری، به پاس اولین کامنتی ک تو این صفحه گذاشته شد، هر کدوم از دوره ها ک مدنظرت باشه رو با تخفیف 90 درصد میتونی تهیه کنی.

    2. شما کمکی بزرگی میکنین به کسانی که تازه میخوان شروع کنن یا کسانی که مشکلاتی دارن دمتون گرم پرچمتون بالاس مرسی برا هدیه ارزشمندتون حتما مزاحم میشم❤️

خوشحال میشم نظرت را بدونم...

بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دانلود آخرین ورژن نرم افزار civil 3d

در حال بروزرسانی اطلاعات…

سایر منابع آموزش های رایگان نرم افزار civil 3d

در حال بروزرسانی اطلاعات…

[df-form]

ثبت نام